BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

17/febrero/2020

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones:

  • 2 grans d’all
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 llima
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 2 cullerades de pebre rosa
  • 2 branquetes de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • 400 g de tonyina fresca
  • 150 ml d’oli d’oliva 0,4°
  • 40 ml de vinagre blanc
  • Sal

 

  1. Pela els alls i talla’ls a làmines. Pela la pastanaga i talla-la a rodanxes fines. Pela la ceba i talla-la a tires. Treu un tros de pell de la llima, un de la llimona i un de la taronja, esprem els tres cítrics i reserva’n el suc.
  2. Escalfa l’oli amb els alls. Quan comencin a enrossir, afegeix-hi la ceba, la pastanaga, el llorer, el pebre rosa, la farigola i les pells dels cítrics. Deixa-ho confitar 5 minuts a foc suau. Retira-ho del foc i afegeix-hi els sucs dels cítrics, el vinagre i la sal.
  3. Talla la tonyina a làmines com si fos sashimi, col·loca-les als plats i aboca-hi l’escabetx calent per sobre. Serveix-ho.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.