BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves

21/diciembre/2018

Recepta de torrades d'albergínies farcides de mozzarella i anxoves, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 8 llesques de pa de barra
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs
  • 200 g de mozzarella
  • 8 filets d’anxova
  • 1 gra d’all
  • 1 cullerada de tàperes
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu l’albergínia i feu-ne quatre llesques longitudinals d’1 cm de gruix, i talleu-les per la meitat. Poseu-les a purgar en sal 15 min.

2 Eixugueu-les bé i daureu-les en una mica d’oli, 3 min per cada costat. Escorreu-les i salpebreu-les amb prudència.

3 Talleu els tomàquets a dauets, barregeu-los amb fulles d’orenga i amaniu-los amb oli. Talleu el formatge a làmines i torreu les llesques de pa.

4 Fregueu amb moderació el pa torrat amb l’all pelat. Damunt de cada llesca, poseu un tall d’albergínia i una làmina de formatge. Salpebreu-les i passeu-les pel forn amb el gratinador engegat, fins que estiguin al punt.

5 Remateu cada llesca amb un filet d’anxova, dauets de tomàquet i un parell o tres de tàperes. Traieu-ho a taula de seguida.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.