Recepta de vol-au-vents variats de formatge, nous i alvocat. Ingredients per a 4 persones:
- 12 o 24 vol-au-vents (segons mida)
- 1 Iogurt natural cremós
- 12 olives negres espinyolades
- 1 alvocat
- Pinyons
- 50 g de mascarpone
- 6 olives verdes espinyolades
- 1 llimona
- Ametlles filetejades
- 50 g de gorgonzola
- Nous
- Sal
- Oli d’oliva verge extra
- Pebre negre
1 En un bol, treballeu el iogurt amb un raig d’oli i salpebreu-ho.
2 En una paella sense gens de greix, torreu els pinyons.
3 Talleu les olives negres a trossos i incorporeu-les a la pasta de iogurt, així com algun pinyó.
4 Ompliu una tercera part dels vol-au-vents amb la barreja i acabeu-los amb els pinyons.
5 Peleu l’alvocat, reserveu-ne uns dauets i treballeu la resta en un bol, amb la meitat del mascarpone i un raig de suc de llimona.
6 En una paella sense greix, torreu les ametlles filetejades.
7 Talleu les olives verdes a làmines fines i incorporeu-les
a la pasta, remenant-ho.
8 Ompliu una altra tercera part dels vol-au-vents amb la barreja i acabeu-los amb els daus d’alvocat i les ametlles torrades.
9 En un bol, treballeu la resta de mascarpone i el gorgonzola fins a fer-ne una pasta homogènia. Ompliu-ne la resta de vol-au-vents i acabeu-los amb mitges nous i un toc de pebre negre.