BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de xai amb crosta

Recepta de xai amb crosta

26/abril/2019

Recepta de xai amb crosta Ingredients per a 4 persones:

 

  • 2 costellams de 4 costelles descobertes
  • 400 g de pasta de full
  • 4 llesques de pa de pagès sec
  • 2 ous
  • 32 grans d’all
  • 3 brots de farigola
  • 1 brot de romaní
  • 300 ml de nata líquida 35% MG
  • 200 ml de llet
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra

 

1 Salpebreu i daureu els costellams en oli per tot arreu. Escorreu-los.

2 Piqueu menut, amb la batedora, la molla de pa, la farigola, el romaní, i dos grans d’all. Salpebreu-ho.

3 Estireu la pasta de full a 0,5 cm de gruix. Bateu un ou i pinteu-hi la cara superior de la pasta. Empolseu la superfície amb la mescla d’herbes i pa, i poseu-hi els costellams. Plegueu la pasta per damunt de cada costellam, deixant sortir els pals de les costelles i embolcallant la part de la carn de les costelles del tot, ha de quedar la carn coberta amb la pasta de full.

4 Soldeu les vores humitejant-les. Pinteu la superfície amb el rovell batut del segon ou.

5 En una placa de forn, coeu-los, 30 min amb el forn calent a 180 ºC. Deixeu-los reposar 10 min al forn, apagat i amb la porta entreoberta.

6 Escaldeu els alls, pelats, en tres immersions d’1 min en aigua calenta. Bulliu la nata, la llet i els alls 10 min. Tritureu-ho i serviu-ho en una salsera, al costat dels costellams.

Más entradas de blog

Consells per organitzar la nevera

La nevera és un electrodomèstic imprescindible en les nostres vides, però de vegades no sabem...

Herbes aromàtiques: sabor i nutrients al plat

T’agraden les herbes aromàtiques ? Emprades des de temps immemorials, són tota una joia de la...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.