BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de xai amb crosta

26/abril/2019

Recepta de xai amb crosta Ingredients per a 4 persones:

 

  • 2 costellams de 4 costelles descobertes
  • 400 g de pasta de full
  • 4 llesques de pa de pagès sec
  • 2 ous
  • 32 grans d’all
  • 3 brots de farigola
  • 1 brot de romaní
  • 300 ml de nata líquida 35% MG
  • 200 ml de llet
  • Sal, pebre blanc i oli d’oliva verge extra

 

1 Salpebreu i daureu els costellams en oli per tot arreu. Escorreu-los.

2 Piqueu menut, amb la batedora, la molla de pa, la farigola, el romaní, i dos grans d’all. Salpebreu-ho.

3 Estireu la pasta de full a 0,5 cm de gruix. Bateu un ou i pinteu-hi la cara superior de la pasta. Empolseu la superfície amb la mescla d’herbes i pa, i poseu-hi els costellams. Plegueu la pasta per damunt de cada costellam, deixant sortir els pals de les costelles i embolcallant la part de la carn de les costelles del tot, ha de quedar la carn coberta amb la pasta de full.

4 Soldeu les vores humitejant-les. Pinteu la superfície amb el rovell batut del segon ou.

5 En una placa de forn, coeu-los, 30 min amb el forn calent a 180 ºC. Deixeu-los reposar 10 min al forn, apagat i amb la porta entreoberta.

6 Escaldeu els alls, pelats, en tres immersions d’1 min en aigua calenta. Bulliu la nata, la llet i els alls 10 min. Tritureu-ho i serviu-ho en una salsera, al costat dels costellams.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.