BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

26/junio/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 carbassons
  • 12 talls de cansalada viada fumada
  • 12 llagostins
  • Ous
  • Pa torrat
  • Oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

  1. Talla els carbassons al llarg de manera que surtin unes llesques ni massa primes ni massa gruixudes i que hi puguis posar a sobre els altres ingredients.
  2. Una vegada esteses les llesques de carbassó, posa a sobre de cadascuna un tall de cansalada i un llagostí, pelat abans. Enrotlla-ho tot plegat, i fixa-ho amb un escuradents.
  3. Seguidament, i quan els tinguis tots preparats, passa'ls pels ous batuts i el pa torrat, i fregeix-los en una paella amb oli ben calent.

 

 

 

Más entradas de blog

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Ingredients per 2 persones:   6 porros prims sense la part verda (aprofitem la part...

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.