BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Renovem el conveni amb la Confederació Sardanista de Catalunya

21/septiembre/2018

Aquesta setmana hem renovat el conveni de col•laboració amb la Confederació Sardanista de Catalunya, que té per objectiu promoure el món de la sardana esportiva.

La col•laboració comportarà la difusió en diferents programes de Catalunya Ràdio de l’activitat sardanista de Catalunya. Així, es faran connexions durant cinc cites competitives, repartides entre les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona, durant l’últim quadrimestre de l’any 2018. La primera competició tindrà lloc aquest diumenge 23 de setembre a Barcelona i la darrera cita se celebrarà el 25 de novembre a Montblanc.

Amb aquest suport refermem el nostre compromís amb l’entorn i seguim contribuint a promoure la cultura catalana.

Más entradas de blog

Carpaccio de carbassó

Recepta de carpaccio de carbassó, ingredients per a 4 persones:   4...

Fruita seca, energia molt saludable

Carregada d’energia saludable, vitamines i minerals, la fruita seca és un dels elements...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.