BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Rissoto amb bolets i espàrrecs

14/febrero/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 all
  • 1 ceba
  • 70 g de formatge parmesà
  • 40 g de mantega
  • 1 gotet de vi blanc dolç
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 350 g d’arròs
  • Un rajolí d’oli d’oliva verge extra
  • 250 g de bolets variats (xampinyons, rossinyols, ceps)
  • 16-20 unitats d’espàrrecs verds
  • Un pessic de sal
  • Pebre negre molt

Elaboració:

  1. Per al risotto: Talla la ceba en daus ben fins, a brunesa. Talla els espàrrecs en 3 parts cadascun.
  2. En una cassola posa una cullerada de mantega, un rajolí d’oli i posa el gra d’all una mica xafat i la ceba picada. Deixa coure a foc lent fins que la ceba estigui ben transparent i cuita.
  3. Afegeix els bolets tallats en trossos grans i sofregeix-los 5 minuts. Afegeix els espàrrecs, i deixa’ls un parell de minuts.
  4. Aboca l’arròs i cuina’l un parell de minuts amb els bolets, els espàrrecs i la ceba.
  5. Tira el vi blanc i deixa’l reduir del tot.
  6. Aboca el brou de pollastre a poc a poc perquè l’arròs vagi absorbint a poc a poc el caldo.
  7. Quan es quedi sense caldo, afegeix-ne de nou i repeteix l’operació fins a acabar la cocció de l’arròs.
  8. És important anar remenant tota l’estona per deixar un arròs cremós. Salpebra i retira l’arròs del foc. Deixa’l reposar 1 minut fora del foc.
  9. Afegeix el formatge parmesà i un dau de mantega i remena amb cura perquè ens quedi ben cremós.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.