BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Salmó a la papillota

19/mayo/2017

Has cuinat mai a la papillota? Es tracta d'una tècnica molt saludable, que consisteix en cuinar els aliments al forn embolicats hermèticament d'un embolcall de paper de forn o d'alumini. D'aquesta manera, els ingredients queden més saborosos i suculents, perquè es cuinen amb el propi suc. 

Tot i que generalment es preparen peixos i verdures amb la tècnica de la papillota, es pot cuinar qualsevol aliment amb aquest mètode de cocció tan saludable. Avui et presentem un deliciós salmó a la papillota, acompanyat amb tot de verduretes fresques que trobaràs a Bonpreu i Esclat. Sabem del cert que aquesta recepta agradarà a tots els comensals, gaudiu-ne!

Dificultat: fàcil 
Temps de preparació: 30 minuts

Ingredients per a 4 persones

  • 4 supremes de salmó sense pell ni espines
  • 2 fonolls
  • 1 carbassó
  • 2 pastanagues
  • 12 branques de bimi
  • 12 tomàquets cirerols
  • Unes fulles d’alfàbrega fresca
  • Unes branquetes de romaní
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Preescalfa el forn a 200 °C.
  2. Renta el peix, deixa’l escórrer i eixuga’l bé.
  3. Renta totes les hortalisses. Despunta el carbassó i el fonoll. Raspa les pastanagues i talla-les a làmines. Extreu la primera capa del fonoll i talla la resta també a làmines. Talla el carbassó en forma d’espaguetis amb l’ajuda d’una mandolina o d’una espiral. 
  4. Talla 4 trossos regulars de paper de forn per fer la papillota. Distribueix les hortalisses i el peix al mig de cada paper i disposa-hi les herbes per sobre. Salpebra-ho i ruixa-ho tot amb oli d’oliva. Segella bé els papers i posa’ls al forn durant 12 minuts.
  5. El truc per saber que està llest, serà fixar-nos en el moment en què el paper s'infla.
  6. Serveix-ho i... bon profit!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.