BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Sandvitx 'cubanito' 

Sandvitx 'cubanito' 

07/abril/2020

Res millor que assaborir un bon entrepà mentre gaudeixes d'una pel·lícula assegut al sofà. Amb aquesta versió d'un sandvitx de pernil i formatge, et proposem triar Chef, un film que explica el canvi de vida d'un reconegut cuiner, que renuncia a un gran restaurant per obrir una parada ambulant de menjar al carrer venent sandvitxos cubans. Un canvi de vida que el fa tornar a les arrels i recuperar la passió per la cuina.

Sandvitx 'cubanito' 

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 barres de pa de Viena o d’un pa de crosta tova
  • 4 cullerades de mostassa
  • 80 g de cogombrets agredolços tallats a làmines
  • 160 g. de pernil cuit
  • 160 g. de formatge suís
  • 80 g. de mantega fosa
  • 800 g. d’espatlla de porc rostida amb mojo 

 

Per a l’espatlla i el mojo:

  • 1 espatlla de porc desossada de 4,5 kg.
  • ½ tassa de suc de taronja
  • ½ tassa de suc de llima
  • 4 grans d’all
  • 1 cullerada d’orenga
  • 1 cullerada de sal
  • ½ cullerada de pebre blanc molt

 

Preparació:

Per a l’espatlla de porc: barregeu tots els ingredients (menys l’espatlla) i tritureu-los bé fins que us quedi una mescla homogènia. Marineu l’espatlla desossada amb aquesta barreja, 12 h com a mínim.Retireu l’espatlla del marinat i coeu-la al forn, tapada, a 160 ºC, 4 h i 30 min, fins que quedi ben daurada.

Obriu la barra de pa. En una de les bandes, unteu-hi la mostassa. Afegiu-hi la carn, els cogombrets, el pernil i el formatge. Pinteu l’altra banda amb la mantega fosa i tanqueu l’entrepà.

Planxeu-lo a foc mitjà fins que el pa quedi daurat i s’hagi fos el formatge.

 

 

 

Más entradas de blog

Com has de rentar els aliments frescos?

Els productes frescos que compres reuneixen totes les garanties d’higiene i seguretat...

CARXOFES SALTADES AMB OU ESCUMAT I PERNIL

Ingredients per a 2 persones: Per a l’oli d’all i julivert (d’aquí te'n sobrarà per a...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.