BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba

03/noviembre/2020

Ingredients (4 racions)

8 seitons filetejats
80 ml de suc de llima
1 branca de coriandre fresc
50 g de ceba picada molt fina
1 tomàquet confitat 

Per al tomàquet confitat:
1 tomàquet madur
un polsim de sal
un polsim de pebre negre
sucre
oli d’oliva verge extra

Per a l’oli de coriandre:
30 ml d’oli d’oliva verge extra
5 g de coriandre fresc
un polsim de sal
1 cullerada d’aigua

Preparació:

  1. Per al tomàquet confitat: escalda i pela el tomàquet. Parteix-lo en quatre grills i posa’ls en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixa-ho deshidratar 1 h 30 min.
  2. Per a l’oli de coriandre: barreja l’oli d’oliva i el coriandre. Afegeix-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixa-ho madurar uns minuts i cola-ho. Submergeix els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marina-ho 30 min.
  3. Barreja la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daura-ho amb una mica d’oli i afegeix-hi coriandre picat. Intercala els seitons i la ceba amb l’oli de coriandre.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.