BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Snack de moniato i foie-gras d'ànec amb gelatina de vi dolç i pinyons

04/diciembre/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 100 g de foie-gras semicuit d’ànec
  • 150 ml de nata líquida 35% MG
  • 4 fulls de gelatina de 2 g cadascun
  • sal
  • pebre negre
  • 1 moniato allargat
  • 1 gra d’all
  • 2 branquetes de romaní
  • 10 grans de pebre negre
  • oli d’oliva verge extra
  • 100 ml de vi dolç (Dolç de Grisena 2019)
  • 20 g de pinyons

 

Preparació:

  1. Pela el moniato i talleu-lo en 12 rodanxes de 0,5 cm de gruix. Posa en una paella amb el gra d’all aixafat, els grans de pebre i una branca de romaní.
  2. Afegeix oli d’oliva per just cobrir les rodanxes i poseu-ho al foc. Deixa que surtin els primers borbolls, 1 min, i retireu-ho del foc. Deixa refredar en l’oli.
  3. Torra els pinyons al forn a 180 ºC, 10 min, treu i deixa refredar.
  4. Posa dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda.
  5. Escalfa la nata en un cassó fins que estigui a punt de bullir, afegeix els dos fulls de gelatina escorreguts i barreja bé.
  6. Fora del foc, afegeix el foie semicuit trossejat i un punt de sal, batega bé fins a formar una massa homogènia i deixa refredar.
  7. Posa uns altres dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda. Aixeca el punt de bull al vi dolç i afegeix la gelatina escorreguda.
  8. Aboca en una safata rectangular i deixa quallar completament.
  9. Per muntar els mossets, escorre les rodanxes de moniato de l’oli.
  10. Omple una mànega de pastisseria amb broquet d’estrella amb el foie i reparteix de forma bonica sobre cada rodanxa de moniato.
  11. Talla la gelatina de vi dolç a dauets i posa uns quants sobre cada mos, amb els pinyons torrats, i acaba amb una branqueta de romaní i una mica de pebre negre acabat de moldre.


 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.