BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Sopa de mandarina amb vainilla i magrana

20/noviembre/2020

Ingredients:
900 ml de suc de mandarina natural
1 canonet de vainilla
1 magrana
3 cullerades de sucre
3 cullerades d’aigua
alfàbrega fresca

Preparació:

  1. Posa el sucre en una olla al foc amb tres cullerades d’aigua, i deixa-ho uns minuts, sense remenar-ho, fins que es formi un almívar.
  2. Obre el canonet de vainilla al llarg, i, amb la punta d’un ganivet petit, extreu-ne la polpa i afegeix-la a l’almívar, juntament amb el canonet i una tercera part del suc de mandarina. Fes que arrenqui el bull molt suaument, tapa-ho i espera 1-2 min abans d’apagar el foc.
  3. Un cop fred, afegeix-hi la resta del suc de mandarina i reserva-ho una nit a la nevera, molt ben tapat.
  4. L’endemà, desgrana la magrana i afegeix-la a la sopa de mandarina. Serveix-la amb fulles d’alfàbrega fresca.

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.