BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Sopa freda de meló amb iogurt grec

19/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:

½ meló

250 g de iogurt grec

sal

pebre negre

oli d’oliva verge extra

unes fulletes de menta fresca

 

Preparació:

  1. Retira les llavors del meló i renta'l molt bé. Passa'l, sense retirar-ne la pela, per la liquadora, salpebra-ho i afegeix-hi unes gotes d’oli d’oliva verge.
     
  2. Pica finament les fulles de menta fresca i afegeix-les al meló.
     
  3. Col·loca una base de iogurt en gots i, a sobre, la sopa de meló. Serveix-la freda.
     

 

Más entradas de blog

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de vinya 150 g de sucre 4 porcions d’una...

Temps per a la fruita més refrescant

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina,...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.