BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Tallarines a la llimona amb verdures de tardor i ricotta

18/noviembre/2020

Ingredients per a 4 persones:

400 g de tallarines fresques
la pela d’1 llimona ratllada
200 g de coliflor
200 g de bròquil
2 grans d’all laminats
200 g de ricotta
sal
pebre negre
oli d’oliva verge extra


Preparació:

  1. Talla la coliflor en ramells i el bròquil a làmines fines.
  2. Bull la pasta en aigua abundant amb sal, 3 min, escorre-la i reserva-la.
  3. En una paella amb oli, daura els alls laminats, incorpora-hi la coliflor i salta-ho. Salpebra-ho.
  4. A la mateixa paella, incorpora-hi la pasta, la ratlladura de llimona, les làmines de bròquil crues i els alls, salta-ho durant 2 min i salpebra-ho; afegeix-hi un fil d’oli i remena-ho.
  5. Serveix-ho amb una cullerada de ricotta per persona.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.