BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Tàrtar de gambes amb alvocat, poma i iogurt

24/noviembre/2022

Ingredients per 4 persones:

Per a l’oli de gambes

  • 150 grams de caps i pells de les gambes
  • 100 ml d’oli d’oliva verge
  • Sal 

Per al tàrtar de gambes

  • 600 grams de gamba llagostinera pelada)
  • 1 poma granny Smith
  • 1 cullerada de iogurt grec
  • Sal fina
  • Pebre negre
  • 1 cullerada de maionesa
  • 25 grams d’api (el tronc)
  • Sèsam torrat
  • Oli d’oliva verge extra

Altres

  • 1 alvocat
  • Suc de mitja llima
  • Sal
  • Pebre negre

 

Preparació:

  1. Per al tàrtar de gambes: pica les gambes pelades, afegeix la poma en daus petits, l’api picat en daus i amaneix amb la resta d’ingredients.
  2. Salta els caps i les pells de les gambes amb una mica d’oli. Un cop agafin color afegeix l’oli restant i deixa-ho coure a foc lent 5 minuts.  Un cop fred, cola-ho premsant bé els caps i reserva-ho en fred.
  3. Pela l’alvocat i pica’l ben fi fins a formar una mena de pasta. Afegeix una mica del suc de llima, sal, pebre i barreja-ho bé.

Muntatge:

  • Posa un cercle d’alumini i fica un parell de cullerades de la pasta d’alvocat. Aplana-la bé i posa per damunt el tàrtar de gamba fins a omplir el cercle.
  • Treu el cercle i amaneix per damunt amb l’oli de caps de gamba.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.