BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Temps per a la fruita més refrescant

25/agosto/2020

Amb la temporada d’estiu ens arriba la millor fruita de l’any: síndria, meló, nectarina, préssec, platerina, pruna, albercoc, nespra... Tota opció és bona per fer-nos passar la calor més intensa i per picar a qualsevol hora del dia.
 

Nutritiva i refrescant

La fruita d’estiu és dolça, plena de colors, sabors i aromes. És hidratant, sucosa i refrescant, i ens aporta l’aigua i els nutrients que necessitem durant els mesos de més calor. La síndria, per exemple, és la fruita d’estiu amb més propietats hidratants. A més de fer-nos passar la set, també és rica en vitamina A i C i conté propietats diürètiques i depuratives. Sabies que dos talls de síndria equivalen a un got d’aigua? L’albercoc és una altra fruita amb un alt contingut d’aigua. Destaca perquè té molta fibra i ens ajuda a millorar el trànsit intestinal. Els préssecs i les nectarines són fàcils de pair i tenen propietats antioxidants, sobretot si els consumim amb pell; i el meló, amb un gust suau i refrescant, és un hidratant excel·lent que a més ens aporta vitamina A, sobretot i en més concentració, com més ataronjada tingui la polpa.
 

La millor selecció

Amb l’arribada de la calor, els nostres establiments s’omplen de totes les varietats de fruita d’estiu. Hi trobaràs la síndria sense grana, la pruna groga i vermella, les figues, el préssec d’aigua i de vinya, el paraguaià, la nectarina i la platerina –una fruita a mig camí entre la nectarina i el paraguaià, de forma plana, pell llisa i molt còmoda de menjar, sobretot per als més petits de casa–. Si t’agrada el meló, en trobaràs de tres varietats diferents: de pell de gripau, verd i allargat; el gàl·lia, de pell groga per fora, i el cantalup, de color ataronjat per dins.
 

Segell ecològic

Als nostres establiments hi podràs trobar la millor selecció de fruita d’estiu amb certificació ecològica, intensa en sabors i respectuosa amb el medi ambient. Es tracta de fruita cultivada segons les normatives i directrius de l’agricultura ecològica de Catalunya, amb el màxim respecte per la terra i el procés maduratiu de cada varietat. La fruita ecològica no ha estat tractada amb hormones ni tampoc amb productes fitosanitaris i per això conserva tot el sabor i propietats.

La fruita ecològica que trobaràs a Bonpreu i Esclat ens arriba dels camps de Tarragona, Lleida i el Baix Llobregat. El préssec groc i el meló pell de gripau són de la cooperativa agrosocial Mans, que fa una selecció de les millors partides perquè puguis degustar-los en el punt òptim. De Cambrils, l’empresa Verdcamp Fruits ens fa arribar la síndria ecològica marca Fashion, sense llavors i famosa per un sabor dolç i cruixent. A més a més, Verdcamp Fruits ha estat reconeguda a escala europea per la seva feina en sostenibilitat i estalvi d’aigua.

Podràs adquirir la nostra fruita ecològica de la manera més sostenible: amb una safata i una malla de cotó biodegradables. Es tracta d’un envàs molt innovador i amb nombrosos reconeixements que també ha elaborat la cooperativa agrosocial Mans, el nostre enllaç amb els productors. Gràcies a aquest envàs, la teva compra serà més fàcil i agradable.

 

A Bonpreu i Esclat hi trobaràs totes les varietats de fruita que necessitis i en el seu moment més òptim. Gaudeix-les!

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.