BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Tiramisú de festucs i llimona

09/abril/2021

Ingredients per a 4 persones:

1 paquet de melindros durs

500 g de mascarpone

3 rovells

120 g de sucre

50 g de festucs picats

150 g de nata líquida per muntar

2 llimones

250 ml de cafè tipus moca

cacau en pols

rom

 

Preparació:

  1. En una batedora, bat els rovells d'ou amb el sucre fins que doblin el volum. Afegeix-hi la pela ratllada de dues llimones i els festucs picats. Barreja-ho suaument fins a integrar tots els ingredients.
     
  2. Afegeix-hi el mascarpone i continua batent-ho.
     
  3. Afegeix-hi la nata i mescla-ho amb més potència, fins que la barreja agafi una textura més etèria.
     
  4. Reserva la barreja a la nevera, dins d'una mànega de pastisseria.
     
  5. Prepara el cafè i deixa’l refredar. Afegeix-hi un rajolí de rom o un altre licor que t’agradi.
     
  6. Mulla-hi els melindros, sense que es trenquin, però que quedin ben xops. Posa’ls en un plat i cobreix-los amb la crema.
     
  7. Escampa-hi cacau en pols per sobre i deixa-ho refredar 4 h a la nevera.

 

Más entradas de blog

10 pel·lícules sobre un món sense electricitat

Per sort hi ha vegades que la ficció supera a la realitat. Al cinema i la televisió són...

Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes

Ingredients per a 4 persones: 1 cuixa de xai grossa, amb la pell (uns 2,5 kg) 1...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.