BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Una foto que val un cap de setmana de somni

12/noviembre/2015

El concurs a Instagram #elmeuformatge de #BonpreuEsclat ja té guanyador! És en Salvador Garriga, autor d’aquesta foto artística amb el seu formatge preferit, el Tou dels Til·lers tendre. El marc és el Parc Natural del Montseny en plena efervescència de colors de tardor. El premi per a aquest instagramer és de luxe: un cap de setmana a l’Hotel Gastronòmic Mas Albereda!

El gust pels maridatges també l’ha fet ben palès l’autor de la foto guanyadora. Ha optat per casar aquest formatge tendre i gustós amb una melmelada dolça, un acompanyament perfecte per a un aperitiu muntanyenc. De fet, les últimes setmanes Bonpreu i Esclat han facilitat als clients una guia de maridatges de formatges i vins que s’ha fet imprescindible per convertir-se en un expert en l’art d’unir els sabors del formatge i les aromes dels millors vins. El guanyador del concurs d’Instagram hi ha sumat creativitat i ha afegit al seu maridatge fulles i castanyes de tardor. Quan es tracta de maridar, l’únic límit és la pròpia imaginació!

Ara, tu també pots fer els millors maridatges de formatge amb vi, cava o cervesa, tot plegat acompanyat amb un pa especial d’entre l’àmplia oferta que tenim a les nostres fleques. Amb aquesta guia de maridatges gaudiràs del formatge al màxim. Ah! I el millor de tot: que tots els productes que et proposem els trobaràs a Bonpreu i Esclat. Tria un dels nostres maridatges i regala’t un moment gastronòmic digne de restaurant!

Per començar, tres consells a tenir en compte:

  1. Els vins negres, a causa del seu sabor intens, són més difícils de maridar amb formatge.
  2. Vi dolç amb formatge blau és garantia d’èxit.
  3. Utilitzar fruites com a acompanyament del formatge dóna uns resultats sorprenents.

Vols saber-ne més? Descarrega't aquí el fullet de maridatges i t’ho explicarem tot!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.