BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Vieires glacejades amb formatge i cremós de pastanaga i brots verds

03/diciembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
8 vieires
1 kg de pastanaga
150 g de mantega
100 g de formatge Parmigiano Reggiano
100 g de brots verds
100 ml d’oli d’oliva verge extra
2 cullerades de vinagre de xerès
1 culleradeta de cúrcuma
1 culleradeta de comí molt
sal
pebre blanc
 

Preparació:

  1. Pela i trosseja les pastanagues. Posa-les en una safata de forn amb un dit d’aigua, tapa la safata amb paper d’alumini i cou-les al forn a 180 °C durant 15 min. Escorre-les i tritura-les en calent amb 100 g de mantega, la cúrcuma, el comí, sal i pebre blanc. Deixa-ho refredar.
     
  2. Fes una vinagreta barrejant l’oli, el vinagre i un pessic de sal. Talla encenalls de formatge amb l’ajuda d’un pelador.
     
  3. Retira les closques de les vieires. Neteja’n la carn i el coral.
     
  4. Cou les vieires en una paella amb la resta de la mantega i un polsim de sal i pebre, 1 min per cada costat impregnant-ho constantment amb el suc de la cocció.
     
  5. Munta els 4 plats posant-hi en cadascun un fil de cremós de pastanaga, dues vieires glacejades i alguns brots verds. Amaneix-ho amb la vinagreta i els encenalls de formatge.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.