BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Entradas con Blog Consejos y hábitos saludables .

Com són, com hem de triar i com podem cuinar el peix blau

El peix blau es caracteritza per tenir entre un 5% i un 11% de greix (omegues), justament és...

Aprenem a fer servir el forn

S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...

Cuinar al microones

Tot i que acostuma a ser un aparell indispensable, a la cuina, moltes vegades només el fem servir...

Cuinar al vapor

Què és coure al vapor? La cocció al vapor permet aprofitar el vapor que desprèn l'aigua quan...

Productes ecològics i biodinàmics

Els productes ecològics cada vegada tenen més importància. Però saps realment què significa que...

Formatges vells i anyencs: sabor i personalitat

El gust intens dels formatges vells i anyencs és degut al llarg procés de maduració que segueixen.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.