BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Idees d'entrants nadalencs

20/de desembre/2017

Encara no saps amb què començar el teu àpat nadalenc? A Bonpreu i Esclat volem donar-te un cop de mà i et proposem diverses idees per preparar uns deliciosos entrants i aperitius de Nadal que de ben segur agradaran a tots els teus convidats/es. Són molt senzills de preparar i als nostres supermercats trobaràs tots els ingredients de la millor qualitat. T'animes?

 

Vol-au-vents de salmó salvatge i bolets

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 300 g de suprema de salmó salvatge
  • 1 ceba tendra
  • 8 espàrrecs
  • 300 g de bolets variats
  • 1 gra d’all
  • Fulles de julivert
  • 8 vol-au-vents
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. Renta el peix i eixuga’l bé. Amb l’ajuda d’un ganivet esmolat, retira’n la pell i talla’l a dauets. Pela la ceba tendra i pica-la. Renta els espàrrecs, elimina’n la part verda i talla’ls a làmines. Renta els bolets i eixuga’ls bé. Pela el gra d’all i pica’l amb el julivert.
  2. En una paella ampla greixada amb 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba tendra a foc suau durant 5 minuts. Afegeix-hi els bolets i cou-ho fins que s’hagi absorbit l’excés d’aigua. Afegeix-hi els espàrrecs, el salmó i l’all amb julivert. Condimenta-ho i cou-ho durant 5 minuts més. Retira-ho del foc, deixa-ho temperar i farceix els vol-auvents. Serveix-los.

 

Minibiquinis de pastrami

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 2 cebes
  • 8 llesques de pa de motlle
  • 150 g de talls de pastrami
  • 150 g de formatge havarti en llenques
  • 50 g de cogombres o d’altres confitats
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Mantega

ELABORACIÓ

  1. Pela les cebes, talla-les en juliana fina, col·loca-les en una cassola greixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva i cou-les a foc molt suau durant 40 minuts. Retira-les del foc i reserva-les.
  2. Estén la meitat de les llesques de pa i reparteix sobre cadascuna el pastrami, el formatge, els confitats picats i la ceba caramel·litzada.
  3. Tapa cada llesca amb una altra llesca, unta-les per banda i banda amb mantega i talla-les en 4 triangles. Daura-les per tots dos costats en una paella. Serveix els minibiquinis calents.

 

Rotllets de foie, pernil i codony

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

• 150 g de pernil ibèric en llenques

• 150 g de foie

• 100 g de codonyat

ELABORACIÓ

1. Disposa les llenques de pernil ibèric en una superfície de treball neta i talla-les a trossos regulars de la mateixa mida.

2. Unta cada làmina de pernil amb una capa de foie. Talla el codonyat a bastonets i col·loca un bastonet a cada extrem de les làmines. Enrotlla-les i serveix els rotllets.

 

Trobaràs aquestes receptes, així com d'altres idees, consells, recomanacions, etc. al catàleg de Nadal de Bonpreu i Esclat, descarrega-te'l!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.