BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Faves a la catalana amb botifarra negra
13/de febrer/2024Ingredients per a 1 persona: 400 g de faves pelades. 4 botifarres negres. 1 ceba. 2 grans...
Pasta amb pesto basilic i carxofes
13/de febrer/2024Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...
Guisat de sípia amb pèsols
13/de febrer/2024Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...
Cabrit guisat
27/d’octubre/2023Ingredients: 1,5 kg de cabrit trossejat 4 grans d’all 2 cebes 1 porro 1 pebrot 1 pastanaga 1 got...
Rap al forn amb gambes
27/d’octubre/2023Ingredients: 1 cua de rap grossa (1,5 kg, aprox.) 3 tomàquets de penjar 3...
Llaminera amb castanyes
14/d’octubre/2023Ingredients: 2 llamineres de porc 300 g de castanyes 1 ceba grossa 6 alls 1 raig de conyac...