Molt nutritiu i versàtil, és perfecte per prendre’l sol a qualsevol hora i l’ingredient imprescindible de moltes receptes. A més, n’hi ha per a tots els gustos. Suaus o de sabor intens, tous o de consistència ferma, a Bonpreu i Esclat hi ha el formatge ideal per assaborir en cada moment. Hi trobaràs peces senceres o tallades, llescades a punt per consumirles… Els nostres xarcuters i xarcuteres t’assessoraran perquè puguis gaudir al màxim de les seves qualitats.
Formatge: un aliment per a tots els gustos |
Formatges de proximitat: exquisits i sorprenents |
Formatges semicurats i curats: sabor intens |
Formatges artesans a Bonpreu i Esclat |
Oferir un bon assortiment de formatges és una opció que mai no falla quan tenim convidats. Pots servir una fusta abans dels plats principals o oferir-la per postres, com a colofó de l’àpat. Per triomfar, els experts recomanen incloure-hi 5 o 6 varietats. En el moment de fer la tria dels formatges, pots escollir-los en funció de criteris com el tipus de llet amb què s’han elaborat o el procés de maduració. En aquest cas, és preferible seguir un ordre de degustació, de més suau a més fort. També pots optar per una fusta temàtica: només de formatges artesans, amb varietats de diferents països…
A Bonpreu i Esclat ens encanten i, per això, t'oferim un ampli ventall. Segur que hi trobaràs l’opció ideal per a cada ocasió. Gaudeix-ne!:
|
|
|
Formatges frescos i tendresDe textura tova, cremosa i delicada, |
Formatges semicurats i curatsLa maduració es fa en condicions òptimes de |
Formatges vells i anyencsIdeals per als amants dels formatges de gust intens, |
El tipus de llet emprada en l’elaboració (vaca, ovella, cabra…) determina, en gran part, el sabor que ens ofereix cada formatge. En general, al nostre país la més utilitzada és la llet de vaca, que sol donar com a resultat formatges cremosos, lleugers i de gust suau, amb matisos diferents. La d’ovella, més rica en greixos i en proteïnes, atorga un toc intens més rústic. La de cabra presenta un gust fort amb un punt picant o àcid molt característic.
Molts formatges inclouen entre els ingredients una mescla de diferents llets. En funció de la proporció de cada una, el sabor final de la peça és més o menys intens.
La millor manera de conservar el formatge
En general, el formatge necessita una temperatura d’entre 4 i 12 ºC per conservar tot elsabor i les propietats organolèptiques.
Entre l’ampli assortiment de formatges que t’ofereix Bonpreu i Esclat, hi ha una gran varietat de propostes elaborades amb cura per formatgers i artesans del nostre territori. Suaus, de sabor intens, tous, ferms…; són aliments plens de sabor que faran les delícies dels amants del bon formatge.!
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.