Present a la dieta dels pobles d’arreu del món des de temps immemorials, és una autèntica delícia per al paladar i ens aporta una gran quantitat de nutrients beneficiosos per a la salut. Per això, normalment els nutricionistes recomanen consumir-ne cada dia, sempre en el marc d’una dieta variada i en una quantitat adequada a les necessitats de cadascú.
Consells per escollir un bon pa
A qui no li agrada un bon pa? Nutritiu i molt saludable, és tot un plaer per als sentits. A Bonpreu i Esclat ens encanta i, per això, te n’oferim un ampli ventall. Segur que hi trobaràs l’opció ideal per a cada ocasió. Gaudeix-ne!:
Massa mare: un pa fet sense pressa.La massa mare és una barreja de farina i aigua fermentada lentament gràcies als llevats i bacteris presents de manera natural a la farina. |
Espelta i sègol, cereals molt saludables.Fa uns quants anys, gairebé tot el pa es feia amb blat, però ara tenim propostes fetes amb altres cereals que ens aporten propietats extraordinàries. |
Pa sense gluten.Les persones celíaques o intolerants al gluten no poden menjar productes amb aquesta proteïna, present al blat i en altres cereals. |
Consel per conservar el pa.Sabies que per conservar més temps el pa, és millor posar-lo en una bossa de roba o de paper? |
Tot i que hi ha moltes varietats diferents i cada una presenta unes particularitats específiques, la recepta bàsica conté farina, aigua, llevat i un pessic de sal. Això el converteix en una font excel·lent d’hidrats de carboni, imprescindibles per donar al cos l’energia que necessita per funcionar bé. Si, a més, triem pa fet amb farina integral, ens proporcionarà hidrats d’absorció lenta, proteïnes d’origen vegetal, més vitamines, minerals i una bona dosi de fibra.
A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de pa d’alta qualitat, fet amb una selecció acurada d’ingredients. Segons les teves preferències, pots triar entre les opcions més tradicionals —blanques o integrals i en diferents formats (barra, panet, rodó, de motlle…)— i propostes més llamineres, com el pa de nous i panses, el multifruits, d’olives…
Potser, d’entrada, el primer que et ve al cap quan penses en pa és fer-lo servir com a complement per a tot tipus d’àpats, per sucar salses delicioses, per fer torrades per esmorzar, com a acompanyament d’embotits… Però la veritat és que ens ofereix un ventall immens de possibilitats. Permet gaudir d’entrepans i sandvitxos complets i saludables amb ingredients originals (hummus de llegums, hortalisses fresques, verdures a la planxa o escalivades, paté d’olives, alvocat…). També és perfecte per preparar canapès i, fins i tot, per a postres espectaculars. Has tastat mai una torrada amb crema de formatge, làmines de maduixes i fruites vermelles per sobre? És una autèntica delícia!
L’entrepà és una bona opció per als dies en què has de menjar fora. Només has de seguir aquests consells:
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.