concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Amanida de seitons marinats

Marta Sànchez Vinyals

  1. Descongeleu el peix dins la nevera, per respectar la cadena de fred i evitar que perdi propietats. 
  2. Netegeu els seitons. Traieu-los el cap, les vísceres i l’espina, de manera que us quedin dos filets per seitó. Assegureu-vos que no hi quedi gens de sang, ja que pot fer que el plat amarguegi. 
  3. En una carmanyola petita, poseu el suc de la taronja, el suc de la llima (o de la llimona), els dos grans d’all (picats) i el gingebre (ratllat), amb 50 ml de vinagre. Remeneu-ho i poseu-hi els seitons nets. Deixeu-ho marinar tota la nit a la nevera. 
  4. L’endemà, talleu la ceba i l’alvocat a dauets. Poseu unes gotes oli d’oliva verge extra en una paella i marqueu-hi les gambes. Reserveu-les. 
  5. En un bol, barregeu dues cullerades d’oli d’oliva, una culleradeta de vinagre de vi blanc i dues cullerades de la marinada dels seitons. Poseu-hi pebre negre al gust i reserveu-ho. 
  6. Munteu el plat posant la ceba a la base i, després, l’alvocat, els seitons i les gambes. Regueu-ho amb la vinagreta i, opcionalment, afegiu-hi fulles de coriandre. 

Autor

Marta Sànchez Vinyals

Número de personas

Ingredientes

  • 12 seitons grossos, congelats (3 per cap)
  • 8 gambes
  • 1 ceba
  • 2 alvocats
  • 1 taronja
  • 1 llima o llimona
  • 2 grans d’all
  • 1 trosset de gingebre
  • vinagre 
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre
  • sal

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.