concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Arròs amb bacallà i verdures

Conxita Linares Peraira

  1. Renteu el bacallà i escorreu-lo. Fregiu-lo lleugerament (molt poc, perquè no quedi sec) i reserveu-lo.
  2. Sofregiu les verdures tallades a bastonets i amb una mica de sal: les pastanagues, la ceba, el pebrot i l’all, amb una mica d’oli (aneu amb compte amb la quantitat de sal que poseu a les verdures, perquè el bacallà és salat i el brou també.)
  3. Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets, pelats i tallats a trossets, i sofregiu-ho tot. 
  4. Afegiu-hi l’arròs i barregeu-lo bé amb les verdures. Immediatament, poseu-hi el brou vegetal fins que cobreixi l’arròs.
  5. Deixeu-ho coure entre 15 i 20 min. Els primers 10 min, la cocció ha de ser a foc fort, i després a foc suau. Un parell de minuts abans que s’acabi la cocció, poseu el bacallà a la cassola i per sobre tireu-hi un polsim de pebre negre mòlt.

Autor

Conxita Linares Peraira

Número de personas

Ingredientes

  • 200 g de bacallà dessalat
  • 300 g d’arròs
  • 1 ceba
  • 2 pastanagues
  • ½ pebrot verd
  • 2 tomàquets madurs petits
  • 2 grans d’all
  • brou vegetal
  • sal 
  • pebre negre

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.