correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Matambre
Esther Martínez
- Feu una pasta amb un ou, julivert i all picat. Afegiu-hi el pa ratllat fins a obtenir una pasta que es pugui untar.
- Bulliu un ou 12 min.
- Talleu la pastanaga a bastonets.
- Esteneu el tall que es pela, amb la part més greixosa contra el marbre. Unteu-lo amb la pasta d’ou, julivert i all. Repartiu-hi per sobre la pastanaga tallada a bastonets i el bacó. Esmicoleu-hi l’ou dur per la superfície. Salpebreu-ho.
- Enrotlleu-ho el màxim de fort possible i lligueu-ho amb corda. Deixeu-ho reposar a la nevera 24 h.
- Coeu el tall de carn a la barbacoa amb molt poca brasa, 45 min, girant-lo cada 5-10 min, perquè es cogui de manera homogènia i no es cremi. Amb aquesta cocció lenta, tot el greix es desfarà i tindreu un plat saludable amb tota l'aroma.
- Deixeu reposar la carn 24 h a la nevera (quan estigui freda).
- Talleu-la com si fos embotit i mengeu-vos-la freda. Es pot acompanyar amb maionesa (oli de gira-sol, ou i llimona).
Autor
Esther MartínezNúmero de personas
4Ingredientes
- 1 tall que es pela de vedella
- 2 ous ecològics
- 1 pastanaga
- 100 g de bacó fumat
- 4 grans d’all
- julivert
- 100 g de pa ratllat
- sal
- pebre negre