concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Matambre

Esther Martínez

  1. Feu una pasta amb un ou, julivert i all picat. Afegiu-hi el pa ratllat fins a obtenir una pasta que es pugui untar. 
  2. Bulliu un ou 12 min.
  3. Talleu la pastanaga a bastonets.
  4. Esteneu el tall que es pela, amb la part més greixosa contra el marbre. Unteu-lo amb la pasta d’ou, julivert i all. Repartiu-hi per sobre la pastanaga tallada a bastonets i el bacó. Esmicoleu-hi l’ou dur per la superfície. Salpebreu-ho.
  5. Enrotlleu-ho el màxim de fort possible i lligueu-ho amb corda. Deixeu-ho reposar a la nevera 24 h.
  6. Coeu el tall de carn a la barbacoa amb molt poca brasa, 45 min, girant-lo cada 5-10 min, perquè es cogui de manera homogènia i no es cremi. Amb aquesta cocció lenta, tot el greix es desfarà i tindreu un plat saludable amb tota l'aroma.
  7. Deixeu reposar la carn 24 h a la nevera (quan estigui freda).
  8. Talleu-la com si fos embotit i mengeu-vos-la freda. Es pot acompanyar amb maionesa (oli de gira-sol, ou i llimona).

Autor

Esther Martínez

Número de personas

4

Ingredientes

  • 1 tall que es pela de vedella
  • 2 ous ecològics
  • 1 pastanaga 
  • 100 g de bacó fumat
  • 4 grans d’all
  • julivert
  • 100 g de pa ratllat
  • sal 
  • pebre negre

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.