correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Pastís de formatge de la iaia Maria
Maria de Montserrat Oliveras i Ballús
- En un bol gran, barregeu el sucre i la farina. Afegiu-hi els tres iogurts, el formatge cremós i els ous, i bateu-ho fins que quedi una massa homogènia.
- Poseu la massa en un recipient d’uns 7 cm d’alçada i, si voleu, poseu-hi panses de Corint per decorar.
- Escalfeu el forn a 170 ºC i coeu-hi el pastís entre 30 i 50 min (depèn del forn). No obriu el forn fins 30 min, com a mínim, després que s’hagi acabat la cocció, i punxeu el pastís amb un escuradents llarg per saber si està cuit.
- Deixeu refredar el pastís fora del forn. El podeu conservar a la nevera abans de servir-lo.
Autor
Maria de Montserrat Oliveras i BallúsNúmero de personas
Ingredientes
- 2 iogurts naturals
- 1 iogurt de llimona
- 250 g de formatge cremós
- 5 cullerades de farina de blat
- 9 cullerades de sucre
- 3 ous
- panses de Corint