correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Vieires amb parmentier de patata
Núria Arumí Novellas
- Bulliu les patates amb pela, 20 min. Peleu-les i aixafeu-les. Incorporeu-hi la mantega i la llet.
- En una planxa ben calenta, poseu un parell de gotes d'oli i coeu les vieires, 1 min per cada costat.
- Al plat, feu un llit amb el Parmentier, poseu-hi les vieires a sobre i acabeu-ho amb les flors i el succedani de caviar de salmó.
Autor
Núria Arumí NovellasNúmero de personas
4Ingredientes
- 8 vieires
- 1 kg de patates negres del bufet
- 250 g de mantega
- 250 ml de llet
- sal
- pebre negre
- succedani de caviar de salmó
- flors comestibles (pensaments)