Bonpreu i Esclat i Peralada et convidem al Festival Castell de Peralada!

 

Participa en el sorteig d’una de les 30 entrades dobles que sortegem pel concert de: PAUL ANKA. ANKA SINGS SINATRA: HIS SONGS, MY SONGS, MY WAY! del 13 de juliol.

  • Fins al 23 de juny, per cada compra de 2 ampolles de vi o cava de Perelada, obtindràs una participació per al sorteig d’una de les entrades dobles.

Les entrades inclouen:

  • Una copa de cava de benvinguda
  • Una visita guiada al Castell de Peralada
  • Un sopar als jardins del Castell
  • Una ampolla de vi del Festival de regal
  • El concert espectacle de Paul Anka

Com més ampolles compris, més possibilitats tens de guanyar una de les entrades!

Consulta més informació del concert i el Festival Castell de Peralada a: https://www.festivalperalada.com/ca/

 

Bases promocionals: per cada compra de 2 ampolles de Perelada entre el 27/05/19 i el 23/06/19, s’obtindrà una participació pel sorteig d’una entrada doble pel concert de: PAUL ANKA. ANKA SINGS SINATRA: HIS SONGS, MY SONGS, MY WAY! Que se celebrarà el 13/07/19 a les 22:00h dins el marc del Festival Castell de Peralada. Se sortejaran 30 entrades dobles que inclouran una copa de cava de benvinguda, una visita guiada al Castell de Peralada, un sopar als jardins del Castell, una ampolla de vi del Festival de regal i l’entrada al concert. La promoció només és vàlida per a clients amb targeta client Bonpreu i Esclat i només es podrà obtenir una entrada doble per cada client premiat. El sorteig de les entrades es farà el dia 26/06/19 i Bonpreu comunicarà els premiats la mateixa setmana. Bonpreu es reserva la possibilitat de tornar a sortejar les entrades dels premiats dels quals no s’hagi pogut contactar. Queden exclosos de la promoció els menors de 18 anys. Promoció no vàlida per a BonpreuEsclat online.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.