PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu i Allergeneat faciliten fer la compra a les persones amb al·lèrgies alimentàries

12/junio/2019
  • A través de l’aplicació mòbil Allergeneat els clients poden escanejar el codi de barres i tenir accés a la informació d’al·lèrgens dels productes que es venen als establiments Bonpreu i Esclat

 

  • Bonpreu i Esclat és el primera cadena de supermercats en integrar els seus productes a l’aplicació mòbil


El Grup Bon Preu ha integrat els seus productes a l'aplicació mòbil Allergeneat, es tracta d’una app disponible per iOS i Android amb la qual els clients poden escanejar el codi de barres dels productes alimentaris i tenir accés a la informació d’al·lèrgens dels productes que es venen als establiments Bonpreu i Esclat. D’aquesta manera els usuaris poden saber al moment si el producte escollit és apte per al seu consum en funció de les seves preferències alimentàries, al·lèrgies, intoleràncies o dietes.

L’aplicació mòbil, compta amb més de 120.000 referències de productes a les quals s’afegiran 6.500 referències de productes que es poden trobar als establiments Bonpreu i Esclat, ofereix als usuaris la possibilitat de configurar un perfil d’al·lèrgies i/o intoleràncies. L’app detecta els 14 tipus d’al·lèrgens i intoleràncies de declaració obligatòria, amb l’objectiu que els usuaris puguin fer una compra totalment segura, s’estalviïn temps a l’hora de realitzar la compra i evitin qualsevol tipus d’equivocació en la lectura de l’etiqueta dels productes.

Actualment, s'estima que al voltant del 30% de la població pateix alguna al·lèrgia o intolerància alimentària i, segons la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC), en les últimes dècades és una xifra que s’ha triplicat i està tenint un creixement exponencial. Amb aquest acord, Bon Preu es posiciona un pas més a prop de les persones amb sensibilitats alimentaries.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.