PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu i l’Ajuntament de Platja d’Aro signen un acord per a la selecció de persones per al nou Esclat

17/febrero/2020

Avui s’ha formalitzat la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Grup Bon Preu i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. L’objecte d’aquest conveni és la col·laboració del Servei d’Ocupació Municipal amb Bon Preu en el procés de selecció de persones per al nou supermercat Esclat, que estarà situat a l’avinguda Castell d’Aro, s/n cantonada carrer de Tramuntana. La previsió d’obertura de l’establiment és a finals del primer semestre de 2020.

 

El Servei d’Ocupació de Platja d’Aro i Bon Preu realitzaran conjuntament la preselecció de les persones candidates de la borsa de treball del Consell Comarcal del Baix Empordà, prioritàriament del municipi, per facilitar que en la configuració de l’equip que formarà part de l’establiment hi hagin també presents candidats residents a la població i incrementar les seves possibilitats d’ocupació laboral.

 

El Grup Bon Preu preveu la incorporació d’aproximadament unes 72 persones pel nou establiment, entre el personal de les seccions, reposició i caixes. Durant la campanya d’estiu es preveu que l’equip arribi a les 103 persones. Tots els candidats seleccionats rebran formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes.

 

Tothom que estigui interessat en participar en el procés de selecció per incorporar-se a la plantilla del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro pot enviar el seu currículum personal al web: treballaambnosaltres.bonpreuesclat.cat. Les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal poden, alhora, posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació (T 972 804 207).

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.