PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu i Vadevi renoven l’acord per promoure els vins, caves i vermuts catalans

18/junio/2019
  • Bon Preu dona suport a la Fira del Vi dels Premis Vinari Rubí, on properament s’obrirà un nou Esclat, dintre de les accions dels Premis Vinari

 

  • Als supermercats Bonpreu i Esclat s’identifiquen els vins, caves i vermuts guardonats amb els Premis Vinari per donar a conèixer els productes catalans, de proximitat i de qualitat

 

Bon Preu i Vadevi renoven el conveni per promoure els vins, els caves i els vermuts catalans. Dintre de l’acord, Bon Preu dona suport a la Fira del Vi dels Premis Vinari a Rubí, població on es té previst obrir un nou Esclat a principis de l’any vinent. També en el marc de l’acord, Bon Preu es compromet a fer difusió dels vins, caves i vermuts catalans de qualitat als seus establiments.

 

Al celler dels supermercats Bonpreu i Esclat es poden trobar alguns dels vins, caves i vermuts guardonats amb els Premis Vinari identificats amb uns distintius especials. Bon Preu aposta clarament per aquests productes de qualitat i de proximitat amb els ques’estableix un lligam amb el territori. Donar a conèixer vins, caves i vermuts amb aquest reconeixement oficial es valora molt positivament per part dels clients.

 

Al celler de Bonpreu i Esclat es poden trobar més de 800 referències de vins i caves de diferents varietats. Dintre d’aquest ampli ventall de productes, es fomenten i promouen els vins i caves de DO Catalanes, amb una notable representació amb unes 400 referències de vins i caves de totes les DO Catalanes. Remarcar que en alguns establiments es poden trobar vins de km 0 propis de la zona que fomenta encara més el lligam amb el territori i la proximitat. També es pot trobar una bona varietat de vermuts, el celler compta amb 22 referències, de les que 19 són catalanes. Dintre dels vermuts del territori també en trobem de km 0 propis de determinades zones.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.