PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

angle-left Atrás

Bon Preu obre un nou Esclat al municipi de Lliçà d’Amunt

Bon Preu obre un nou Esclat al municipi de Lliçà d’Amunt

14/diciembre/2017

L’establiment té una superfície de vendes de més de 2.400 m² i 116 places d’aparcament

Amb l’obertura de l’hipermercat s’han creat 78 llocs de treball a la localitat

 

Bon Preu ha inaugurat avui un hipermercat Esclat a Lliçà d’Amunt situat a l’Avinguda dels Països Catalans, 17 (Polígon Industrial Molí d’en Fonolleda). El nou Esclat compta amb una sala de vendes de més de 2.400 m² i 116 places d’aparcament. El nou Esclat substitueix al que la cadena té actualment al municipi situat a la Carretera de Calders, 142, el qual es tancarà i es faran obres per obrir un nou establiment del mateix Grup.

Amb l’obertura del nou Esclat de Lliçà d’Amunt s’augmentarà la superfície de l’hipermercat i s’ampliarà l’assortiment dels productes. Com a novetats hi haurà un taulell de carn, un nou entorn de perfumeria i celler i una secció de basar amb més assortit i comptarà amb les campanyes de joguines i de càmping i jardí.

Bon Preu ha fet una inversió de 9,5 milions d’euros en la construcció del nou hipermercat i amb l’obertura s’han creat 78 llocs de treball. D’aquests 78 llocs de treball, 23 persones són noves contractacions i la resta provenen de l’antic Esclat.

La fase d’obres ha durat 8 mesos. Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència al Vallès Oriental, ampliant el servei que ja està oferint a l’Esclat de Montmeló, Mollet i Sant Celoni. Bon Preu aposta per una política comercial de proximitat i complicitat amb el territori, promovent el producte local de qualitat, que converteixen Bonpreu i Esclat en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Recentment, Bon Preu ha anunciat la creació de 1.300 llocs de treball amb un inversió de 200 milions d’euros durant els exercicis 2018 i 2019. L’Esclat de Lliçà d’Amunt ha estat un dels primers establiments en inaugurar-se després de l’anunci sobre la previsió d’inversions i creació de llocs de treball de Bon Preu.

A hores d’ara, la companyia ja compta amb 235 establiments: 123 supermercats Bonpreu, 50 hipermercats Esclat, 43 benzineres EsclatOil, 9 minimercats i 10 centres de recollida de compra online.

 

APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Totes les noves instal·lacions de Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient.

D’aquesta manera, el nou Esclat de Lliçà d’Amunt s’ha construït seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, Bon Preu va ser de les primeres empreses a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis.

Más entradas de blog

Bon Preu obre el primer Esclat al municipi de Tortosa

 L’establiment té una superfície de vendes de més de 2.000 m² i 127 places...

El grup Bon Preu inicia els tràmits per obrir un Esclat a l’antiga fàbrica Vives Vidal d’Igualada

La proposta presentada representa una inversió de més de 13M€, la recuperació d’un edifici...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.