PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bon Preu obrirà 20 noves instal·lacions durant el segon semestre de 2018

30/julio/2018
  • Durant el segon semestre de l’any, el Grup Bon Preu té prevista l’obertura de 7 nous establiments Bonpreu i Esclat, 9 benzineres EsclatOil i 4 punts de recollida de compra online.
  • Amb aquestes obertures es generaran 450 llocs de treball, consolidant-se com una de les primeres empreses generadores d’ocupació estable a Catalunya, i suposarà una inversió superior als 78 milions d’euros.

Bon Preu, propietari de les cadenes de distribució Bonpreu, Esclat i EsclatOil segueix ampliant la seva presència al territori amb les obertures previstes durant el segon semestre de 2018, que representen una inversió de més de 78 milions d’euros.

Els pròxims mesos s’inauguraran 5 supermercats Esclat als municipis de Castelló d’Empúries, Tossa de Mar, Girona, Sant Cugat del Vallès i Lloret de Mar i 2 supermercats Bonpreu a Barcelona (Gran Via Carles III) i El Masnou. També entraran en funcionament 9 benzineres EsclatOil a Vilanova del Vallès, Lliçà d’Amunt, Ulldecona, Tàrrega, Castelló d’Empúries, Girona, Sant Cugat del Vallès, Mollet del Vallès i el Vendrell.

El Grup Bon Preu continua impulsant el servei de compra online, és per això que també s’ampliaran els punts de recollida als municipis de Mollet del Vallès, Castellbisbal, Sant Cugat del Vallès i el Vendrell. Recentment el Grup de distribució català ha anunciat un acord amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació, per enfortir el seu canal de compra online.

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.