PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bonpreu i Esclat destina l’arrodoniment solidari del mes de febrer als afectats pel terratrèmol de Síria i Turquia a través d’Oxfam

10/febrero/2023

Un gran terratrèmol de magnitud 7,8 a l’escala de Richter succeït durant la matinada del 6 de febrer ha provocat la mort de milers de persones a Síria i Turquia. A més, s’estima que centenars de persones segueixen atrapades sota la runa dels edificis que s’han esfondrat i la xifra de persones ferides o mortes augmenten a mesura que passen les hores.

És per això que els diners de l’arrodoniment solidari de Worldcoo de Bonpreu i Esclat del mes de febrer aniran destinats a cobrir les necessitats de protecció, aigua i sanejament, refugi i suport alimentari a les persones afectades i, a llarg termini, de rehabilitació i reconstrucció, per mitjà d’Oxfam Intermón.

Oxfam Intermón és present des de fa dècades amb programes d’emergència a Síria i els països veïns i donarà resposta d’emergència per ajudar a les persones afectades pel terratrèmol. L’organització actuarà en suport de la població a Síria i Turquia i avalua fer-ho també al Líban, país on el terratrèmol també s’ha deixat sentir.

Amb aquesta acció, el Grup Bon Preu ha reaccionat amb rapidesa per tal de posar a l’abast de tots els seus clients i clientes els mitjans per ajudar les persones afectades per aquesta situació.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.