PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Bonpreu i Esclat destina l’arrodoniment solidari del mes de març als refugiats ucraïnesos a través de la Creu Roja

03/marzo/2022

La intensificació i extensió del conflicte a Ucraïna ha provocat que milers de persones hagin hagut de sortir del país els últims dies. Segons l’ONU, es calcula que més d’1 milió de persones s’han desplaçat als països veïns des del 24 de febrer.

És per això que els diners de l’arrodoniment solidari de Worldcoo de Bonpreu i Esclat del mes de març aniran destinats a proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades per mitjà de la Creu Roja.

El Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja està assistint la població afectada pel conflicte tant a territori ucraïnès com als països limítrofs on estan arribant les persones refugiades.

Amb aquesta acció, el Grup Bon Preu vol posar a l’abast de tots els seus clients i clientes els mitjans per ajudar les persones afectades per aquesta situació.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.