PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu compra una antiga fàbrica al centre de Sabadell per fer un Esclat

18/noviembre/2015

El Grup Bon Preu ha comprat l'edifici de l'antiga fàbrica Sampere - Llagostera del centre de Sabadell amb la intenció d'obrir un hipermercat Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d'aparcament. El terreny ocupa 6.800 m2, comprèn diferents edificis i està limitat pels carrers de Margena, d'Illa, de Sant Baldomer i Parellada.
El termini previst d'execució de les obres d'aquest nou equipament comercial serà de set mesos, un cop es disposin de tots els permisos, suposarà una inversió total de nou milions euros i la creació d’aproximadament 68 llocs de treball directes.

Aquest Esclat a Sabadell serà el tercer de la companyia a la comarca del Vallès Occidental, se suma a l'inaugurat a Terrassa el setembre del 2015 i al de Santa Perpètua de Mogoda. A la mateixa comarca hi ha tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa Perpètua de  Mogoda) i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11'4 % més que l'exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i té 200 establiments.

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària. Comprèn quatre ensenyes: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d'Internet). El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 va inaugurar el seu primer EsclatOil a Malla, prop de Vic.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.