PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu inaugura un Esclat a Sarrià de Ter

26/octubre/2021
  • L’alcalde de Sarrià de Ter, el Sr. Narcís Fajula i Aulet, ha visitat avui el nou supermercat Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda als 79 professionals que conformen l’equip de l’establiment.
     
  • L’establiment és el primer que inaugura el Grup Bon Preu al municipi i té una superfície de vendes de 2.400 m², 100 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 7 milions d’euros.
     
  • L’Esclat de Sarrià de Ter disposarà en els propers mesos d’una benzinera EsclatOil.
     
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu i Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km 0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’una àmplia varietat de producte.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat Esclat a l’Avinguda de França, 127, amb la presència de l’alcalde, el Sr. Narcís Fajula i Aulet i el regidor de Promoció Econòmica, el  Sr. Josep M. Santiago i González.

Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó i la Directora Comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà.

El President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó ha declarat en el transcurs de l’acte que:  “Ens fa especial il·lusió inaugurar el primer establiment del Grup a Sarrià de Ter, el 8è a la comarca del Gironès. Esperem convertir-nos molt aviat en un referent en productes frescos i de proximitat, oferint un bon servei i als millors preus a Sarrià de Ter i als ciutadans dels barris i poblacions del nord de Girona tals com Sant Julià de Ramis, Celrà, Bordils, Flaçà o Cervià de Ter. En el 1r trimestre del proper any, inaugurarem una benzinera EsclatOil que completarà la cartera de serveis bàsics pel municipi.”

Bon Preu ha invertit 7 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 79 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Sarrià de Ter.

De fet, al passat mes d’abril, Bon Preu i l’Ajuntament de Sarrià de Ter van signar un conveni de col·laboració en el procés de selecció de personal pel nou establiment. Aquest, posava de manifest la voluntat de treballar de forma conjunta tots aquells aspectes que fomentin l’ocupabilitat del major nombre possible de persones del municipi.

El nou establiment té una superfície de vendes  de   2.400m², disposa de 100 places d’aparcament i 2 places de carregadors de vehicles elèctrics. 

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista i compta amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat i amb un corner de sushi elaborat el moment, així com un ampli assortit de vins, caves i productes per a la llar. A més, cal destacar que la població de Sarrià de Ter ja disposa de servei de compra online amb entrega a domicili des del 2020.  

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou Esclat de Sarrià de Ter disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques amb una potència de 220 kWp i s’hi han emprat tècniques el màxim sostenibles i eficients en tots els espais de l’establiment com per exemple la il·luminació LED.

Cal destacar que el Grup Bon Preu ha posat en marxa BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/energia).


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.