PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu incrementa exponencialment les mesures de salut i seguretat per als seus treballadors/es i clients/es arrel del COVID-19

23/marzo/2020
  • Introdueix un servei telefònic d’assessorament i informació sanitària per als seus treballadors/es.
  • Vetlla pel suport emocional i psicòlogic dels equips de botiga amb un servei telefònic adhoc.
  • Intensifica les mesures de seguretat als establiments amb pantalles protectores en el moment de passar per caixa.

 

Els treballadors/es del Grup Bon Preu estan treballant intensament per proveir i complir, com aquests darrers dies, amb la demanda incremental de productes generada arrel del COVID-19 a les botigues Bonpreu i Esclat.

Donada la situació d’alarma i excepcionalitat, des del Grup s’ha volgut recolzar als seus 7.800 treballadors, independentment del departament en el qual es trobin, habilitant un servei telefònic gratuït d’informació, assessorament i orientació sanitària en relació al COVID-19 i atès directament per professionals sanitaris.

A més a més, oferirà suport específic per aquelles persones que porten la gerència dels establiments per tal de recolzar-les a nivell emocional i psicològic a través de professionals sanitaris que oferiran orientacions i pautes.

D’altra banda, les caixes dels establiments comptaran properament amb unes pantalles per assegurar les distàncies de seguretat entre treballadors/es i clients/es en el moment de passar per caixa. A través d’aquest web, es pot consultar a diari les mesures de salut i seguretat que es van actualitzant en aquesta situació dinàmica: https://www.bonpreuesclat.cat/ca/mesures-de-seguretat-covid19

El Grup està incorporant persones per reforçar els equips dels punts de venda, servei online i logística amb l’objectiu de donar resposta a l’augment de demanda i disminuir, alhora, el cansament dels equips.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.