PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu obrirà un supermercat Bonpreu al centre de Terrassa a la primavera de 2016

23/noviembre/2015

El Grup Bon Preu preveu obrir a la primavera de 2016 un supermercat Bonpreu al centre de Terrassa, concretament al carrer del Portal Nou 37, a l'antic local de les oficines centrals de Caixa Terrassa; prop de la zona comercial Vapor Gran, la Plaça Vella, la Catedral i l'Ajuntament.

El local té una superfície total de 5.274 m2 dividits en quatre plantes. El nou Bonpreu tindrà una superfície de venda de 1.580 m2 distribuïts en dues plantes; i disposarà de 48 places d'aparcament repartides en dues plantes soterrànies. A més a més, es destinaran 1.062 m2 a magatzem i serveis.
A Terrassa, aquest supermercat Bonpreu se sumarà a l'hipermercat Esclat i la benzinera EsclatOil inaugurats al setembre i amb molt bona acollida per part dels terrassencs. Al Vallès Occidental, el Grup Bon Preu actualment té tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa
Perpètua de Mogoda), dos Esclats (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda), i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de Mogoda).

Just la setmana passada, el Grup Bon Preu va anunciar la compra de l'edifici de l'antiga fàbrica Sampere-Llagostera del centre de Sabadell amb la intenció d'obrir-hi el proper any 2016 un hipermercat Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d'aparcament.

El Grup Bon Preu preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11'4% més que l'exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i compta amb 203 establiments.

El Grup Bon Preu és una empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària. Comprèn quatre ensenyes: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d'Internet). El 1974 es va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat, l'Esclat a Vilafranca del Penedès. El 1995 va inaugurar el seu primer EsclatOil a Malla, a prop de Vic.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.