PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

El Grup Bon Preu reforça les mesures de protecció de la  COVID-19 amb pantalles facials

08/abril/2020

 

  • Els professionals dels supermercats Bonpreu i Esclat, el personal que entrega la compra on-line a domicili i els gestors dels punts de recollida, comptaran amb aquest nou equip de protecció individual a partir d’aquest dijous.
  • Fins a la data s’han incorporat 441 persones per reforçar i atendre la demanda tant de punt de venda com logística.
  • Els clients de Bonpreu- Esclat han donat més de 45.698€ per a la recerca contra el SARS-CoV-2 a través de l’arrodoniment solidari. 

 

El Grup Bon Preu reforça les mesures de salut i seguretat entre els seus treballadors amb 5.000 pantalles facials per al personal de botiga així com el personal encarregat d’entregar la compra on-line a domicili i els gestors dels punts de recollida.

Aquesta iniciativa se suma a la instal•lació de les pantalles protectores a totes les caixes, parafarmàcies i minimercats del Grup que es va portar a terme fa dues setmanes.

Continuant amb les mesures que fan referència a les botigues, el Grup Bon Preu ha contractat 441 persones per atendre l’augment de demanda i reforçar així els equips dels punts de venda i de logística.

El personal del Grup està treballant intensament per proveir i complir, com aquests darrers dies, amb la demanda incremental de productes generada arrel de la COVID-19 a les botigues Bonpreu i Esclat.

A més d’aquestes iniciatives relacionades amb la COVID-19, el passat 18 de març el Grup Bon Preu va posar en marxa una campanya juntament amb IrsiCaixa de captació de fons per a la recerca contra el SARS-CoV-2 que ja acumula més de 45.698€. Tots aquells clients que paguen la seva compra amb targeta bancària tenen la possibilitat d’arrodonir l’import final i contribuir al desenvolupament de vacunes, anticossos i fàrmacs contra la pandèmia de SARS-CoV-2 i altres noves amenaces de coronavirus.

Per a més informació sobre la donació: https://bonpreu.worldcoo.com/ca/bdb6ef1e-10dc-47ae-a2d4-c7178bd0d7da/donate/

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.