PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu, Esclat i iquodrive aporten al Tió Solidari més de 53.000€

13/enero/2016

Els clients dels establiments Bonpreu, Esclat i iquodrive han aportat 53.130 euros a la darrera edició del Tió Solidari, que aquests establiments organitzen juntament amb Catalunya Ràdio i Abacus Cooperativa per recaptar fons i menjar per a famílies en situació de pobresa alimentària.

En aquesta 8a edició del Tió Solidari, els clients de Bonpreu, Esclat i iquodrive han aportat un 41’6 % més que l’any anterior. D’aquesta manera, els clients de Bonpreu i Esclat podien fer donacions d'1 euro comprant butlletes als supermercats i, com a novetat d’aquesta edició, també ha estat possible adquirir les butlletes per Internet a través d’iquodrive, el sistema de compra on-line. Tots els diners recaptats són els que serveixen per poder subministrar aliments per a nadons de famílies més necessitades de Catalunya.

A través d’aquesta campanya solidària, la Fundació del Banc dels Aliments —que fa més de 25 anys que treballa per ajudar a pal·liar la fam i evitar el malbaratament alimentari al nostre país— pot facilitar lots per a nens amb mancances alimentàries.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.