PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 125.191€ a la Creu Roja per a les persones refugiades ucraïneses

06/mayo/2022
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant els mesos de març i abril i s’han realitzat 721.278 donacions.
  • L’import va destinat a proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades ateses per la Creu Roja.
  • Aquest mes de maig les donacions aniran destinades a la Fundació Vimar i a la Fundació Aspros, dues fundacions que vetllen per cobrir les necessitats d’habitatge de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les donacions aniran destinades a una fundació o a una altre en funció de la localització de l’establiment.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Els mesos de març i abril els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 721.278 donacions que han fet possible aconseguir 125.191€ per la Creu Roja través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a la Creu Roja i servirà per proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades i refugiades pel conflicte d’Ucraïna.

Les persones beneficiàries seran totes aquelles persones que el Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja està assistint pel conflicte, tant a territori ucraïnès com als països limítrofs i aquí on estan arribant les persones refugiades.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest maig les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a la Fundació Vilmar i a la Fundació Aspros, dues fundacions que treballen per cobrir les necessitats d’habitatge de les persones amb discapacitat intel·lectual.  

Pel que fa a la Fundació Vilmar, destinarà l’import aconseguit a un projecte que consisteix en la construcció d’una residència a Platja d’Aro per a trenta persones amb discapacitat i que alhora funcioni com a centre de dia per a 20 persones més. D’aquesta manera, pretén oferir a les persones amb especials capacitats del Baix Empordà i a les seves famílies un servei a dia d’avui inexistent.

Quant a la Fundació Aspros, destinarà l’import a un projecte que pretén reformar tres pisos per convertir-los en sis habitatges més petits i més adaptats a les persones amb discapacitat i a les seves necessitats per tal de millorar-ne la qualitat de vida i, d’aquesta manera, dotar-los de major independència per desenvolupar el seu projecte de vida personal.

Les donacions aniran destinades a una fundació o a una altra en funció de la localització de cada establiment. Alguns establiments destinaran l’import de l’Arrodoniment solidari a la Fundació Vilmar i uns altres a la Fundació Aspros.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 12 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, la Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poder oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 660 projectes, gràcies a les més de quaranta-quatre milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.