PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 51.819€ a la Fundació A. Bosch

04/marzo/2022
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 300.857 donacions.

  • L’import va destinat a la Fundació A. Bosch, concretament al projecte Realitat Millorada, que té per objectiu humanitzar l’Àrea d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de la Vall d’Hebron per tal de millorar l’estat d’ànim i la qualitat de vida dels pacients i familiars.

  • Aquest mes de març les donacions aniran destinades als refugiats ucraïnesos per mitjà de la Creu Roja i serviran per a proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades.

  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més d’ 11 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

El passat mes de febrer els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 300.857 donacions que han fet possible aconseguir 51.819€ per a la Fundació A. Bosch a través de l’arrodoniment solidari de Worldcoo.

L’import aconseguit es destinarà a la Fundació A. Bosch, concretament al projecte Realitat Millorada, impulsat per la mateixa fundació juntament amb la Fundació Small i la Fundació Aladina. Aquest projecte té per objectiu humanitzar l’Àrea d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de la Vall d’Hebron per tal de millorar l’estat d’ànim i la qualitat de vida dels pacients i familiars.

Els beneficiaris seran els pacients d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona i el seu entorn més proper.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de març les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades als refugiats ucraïnesos per mitjà de la Creu Roja. La intensificació i extensió del conflicte a Ucraïna ha provocat que milers de persones hagin hagut de sortir del país els últims dies. Segons l’ONU, es calcula que més d’un milió de persones s’han desplaçat als països veïns des del 24 de febrer. Els diners aconseguits es destinaran a proporcionar refugi, articles d’ajuda bàsica i subministraments mèdics a les persones desplaçades.

Els beneficiaris seran totes aquelles persones que el Moviment Internacional de la Creu Roja i Mitja Lluna Roja està assistint tant a territori ucraïnès com als països limítrofs on estan arribant les persones refugiades.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més d’11 milions de donacions i s’han aconseguit més de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poder oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 630 projectes, gràcies a les més de quaranta milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europea per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.