PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen 53.240€ a Salut Mental Catalunya

11/noviembre/2021
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu i s’han realitzat 307.253 donacions.
  • L’import va destinat a Salut Mental Catalunya, una entitat que treballa per millorar la salut mental infantojuvenil a Catalunya
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat prop de 10 milions de donacions i s’han recaptat més de 2 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

Aquest passat mes d’octubre, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 307.253 donacions que han fet possible recaptar 53.240€ per a Salut Mental Catalunya a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

L’import recaptat es destinarà a projectes de Salut Mental Catalunya per millorar la salut mental infantojuvenil de Catalunya. Arran de la Covid-19, han sorgit noves necessitats i malestars, per això l’objectiu és elaborar i reformular els plans de treball individuals de cada jove, definir un projecte personal i únic per a cadascun d’ells, treballar l’adquisició d’habilitats socials i la gestió de pors i malestars, i donar suport a les seves famílies.

Els beneficiaris seran joves de 16 a 25 anys amb problemes de salut mental.  

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de novembre les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a Aprenem Autisme, una associació que treballa per la defensa dels drets de les persones amb autisme i per la millora de la seva qualitat de vida i la de les seves famílies. A través del servei d’intervenció terapèutica i educativa integral, ofereix una atenció precoç, intensiva i individualitzada en les diferents àrees del desenvolupament de l’infant/jove amb autisme a través de tres pilars bàsics: la intervenció terapèutica, els suports per a la inclusió i l’acompanyament a les famílies.  Els beneficiaris seran 30 infants i joves amb autisme.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari
Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han fet més de 10 milions de donacions i s’han recaptat prop de 2 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC, IrsiCaixa i la Fundació Ared entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.

 Sobre Worldcoo
Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar els cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 590 projectes, gràcies a les més de trenta-quatre milions de donacions que s’han realitzat des de 35 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp i compta amb el recolzament de la Comissió Europa per haver format part del seu programa Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.