PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de Bonpreu i Esclat donen més de 170.000€ al Casal dels Infants

10/abril/2019
  • Des del passat mes de febrer als establiments Bonpreu i Esclat hi ha l’opció d’arrodonir l’import de les compres realitzades amb targeta i realitzar microdonacions per col•laborar amb causes socials
  • La primera entitat beneficiaria ha estat el Casal dels Infants, s’han realitzat un total de 714.971 donacions que han permès recaptar un total de 170.908€

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social. La iniciativa es va posar en marxa al febrer a tots els establiments.

La primera entitat amb la qual s’ha col•laborat és el Casal dels Infants. Fins al 31 de març els clients de Bonpreu i Esclat han realitzat un total de 714.971 donacions que han fet possible recaptar 170.908,25€. Aquest import es destinarà íntegrament al Casal dels Infants, concretament als serveis de l’associació que ofereixen reforç escolar a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. Aquesta entitat proporciona als infants i adolescents de 6 a 16 anys un temps d’aprenentatge i lleure fora de l’horari lectiu, adaptat a la situació de cada infant amb l’objectiu de lluitar contra el fracàs escolar i millorar les seves competències personals i socials.

Aquest mes d’abril les donacions aniran destinades a la Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica- Oncolliga, amb el projecte de “Suport psicològic a persones amb càncer i/o als seus familiars”. A través d’aquest projecte, els clients de Bonpreu i Esclat col•laboraran per tal que l’entitat pugui oferir atenció i suport psicològic a pacients oncològics a les seves famílies amb l’objectiu de millorar el benestar i la qualitat de vida de tota la unitat familiar.

Els projectes solidaris on es destinaran les donacions canviaran cada mes. Durant els propers mesos el Grup Bon Preu col•laborarà amb entitats com: Save the Children, Fundació Impulsa, Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus, Fundació Amics de la Gent Gran, entre d’altres. Bon Preu ha llançat la iniciativa solidària en col•laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es podrà fer seguiment de l’estat dels projectes. Tanmateix, els clients rebran un codi de donació que es facilitarà junt amb el tiquet de compra que els permetrà realitzar qualsevol consulta o gestió relacionada amb el donatiu.

Actualment el Grup col•labora amb més de 140 entitats arreu del país fent donacions d’aliments que no són aptes comercialment, i en canvi, són perfectament consumibles (mal aspecte visual, caducitats properes...etc.). Més del 96% dels establiments Bonpreu i Esclat disposen d’acords per donar aliments a entitats com Càritas, Creu Roja, serveis socials d’ajuntaments o altres associacions amb l’objectiu de donar setmanalment producte sec i fresc.

Bon Preu és una empresa plenament arrelada al territori on desenvolupa la seva activitat. Per això, contínuament vetlla pel bé comú de la societat establint vincles de cooperació i col•laboració amb diferents entitats solidàries. El compromís del Grup Bon Preu és mantenir el màxim equilibri entre el desenvolupament de la seva activitat, la protecció del medi ambient i la contribució al benestar de la societat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.