PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Els clients de BonpreuEsclat Energia que es desplacin amb vehicle elèctric gaudiran de 50 €

20/enero/2021
  • BonpreuEsclat Energia, compromesa amb l’energia verda i la mobilitat sostenible ha posat en marxa una iniciativa per beneficiar els seus abonats/es que es desplacin amb vehicles elèctrics o híbrids endollables.
     
  • BonpreuEsclat Energia ingressarà 50€ a la guardiola dels clients que enviïn una foto d’ells amb el seu vehicle elèctric o híbrid endollable.
     
  • Bon Preu disposa de 44 carregadors d’electricitat propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.
     

BonpreuEsclat Energia, amb el clar posicionament de facilitar el dia a dia dels seus clients/es, i el seu ferm compromís amb la sostenibilitat, ingressarà 50€ als clients que siguin propietaris de vehicles elèctrics o híbrids endollables particulars (cotxe, moto, bicicleta o patinet).

Els interessats poden contactar al servei d’atenció al client 900.500.005 i enviar una fotografia d’ells amb el seu vehicle i el seu nom complet al correu electrònic que se’ls facilitarà. Es pot consultar més informació a https://www.bonpreuesclat.cat/ca/servei-de-recarrega-de-vehicles-electrics

Per gaudir d’aquesta iniciativa, que no és acumulable amb altres promocions, caldrà enviar la fotografia i ser client/a de BonpreuEsclat Energia o haver-se donat d’alta abans del 28 de febrer de 2021.
 

Així, BonpreuEsclat Energia vol potenciar la mobilitat sostenible i l’energia neta a tot el país.   

BonpreuEsclat Energia va néixer el passat mes d’octubre de 2020 com la comercialitzadora d’energia elèctrica del Grup Bon Preu i fa arribar electricitat verda a les llars i empreses.

Amb energia 100% verda i una gran consciència i compromís per iniciatives de mobilitat sostenible, el Grup Bon Preu ja disposa de 44 carregadors propis ubicats a diversos dels seus supermercats Bonpreu i hipermercats Esclat d’arreu de Catalunya.

Per altra banda, es treballa en un ambiciós pla d’expansió per garantir com més aviat millor una mobilitat sostenible arreu.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.