PREMSA_TITOL_PAGINA

PRENSA

Sigue la actualidad de los supermercados Bonpreu y Esclat a través de la sección de prensa

null

Blogs (Prensa)

Es reparteixen 900.000€ del 3r premi de la Grossa de Cap d’Any 2020 des de l’Esclat de Figueres i Tortosa

31/diciembre/2020
  • Un tercer premi valorat en 30.000€ el bitllet, del qual se n’ha venut 15 bitllets a l’Esclat de Figueres (Avda dels Països Catalans, núm. 2) i 15 bitllets a l’Esclat de Tortosa.
     
  • També s’han venut 15 bitllets del número posterior al 1r premi al Bonpreu de Torroella de Montgrí i 15 bitllets del número posterior del 2n premi a l’Esclat de Sant Celoni.
     

En aquesta edició de la Grossa de Cap d’Any 2020, als establiments Bonpreu i Esclat s’han venut un total de 412.991 bitllets, el que converteix Bon Preu en el primer operador d’aquesta loteria catalana.

Enguany, s’han venut 15 bitllets a l’Esclat de Figueres (Avda dels Països Catalans, núm. 2)  i 15 bitllets a l’Esclat de Tortosa, d’aquest tercer premi, valorat en 30.000€ el bitllet.

També s’han venut 15 bitllets del número posterior al 1r premi al Bonpreu de Torroella de Montgrí i 15 bitllets del número posterior del 2n premi a l’Esclat de Sant Celoni.

Cal recordar que no és la primera ocasió en què un número guardonat a la rifa catalana havia estat venut en un Bonpreu o Esclat, sinó que la Grossa de Nadal de 2019 es va vendre a l’Esclat de Terrassa i al 2013 a l’Esclat

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.